Campanula persicifolia 'Alba'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Perzikbladklokje
Bloeitijd: Juni - Juli
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Beschrijving

Campanula persicifolia 'Alba' of Perzikbladklokje

Campanula persicifolia 'Alba' heeft prachtige witte bloemetjes op stevige stengels. Het Perzikbladklokje trekt bijen en vlinders aan en combineert mooi met andere vaste planten: bv. met Geranium en Lavendel. Zet er een paar in een groepje bij elkaar; reken dan op 5 planten per vierkante meter. Met zijn worteluitlopers breidt de Campanula Alba zich uit. Ook het zaad van de bloemen zorgt voor nieuwe planten. Campanula persicifolia 'Alba' is goed winterhard, redelijk tot goed zeewindtolerant en verdraagt luchtverontreiniging.

 

Standplaats Campanula Alba:

Campanula persicifolia 'Alba' groeit zowel in de zon als in de schaduw en staat het liefst in een goed doorlaatbare, zanderige bodem. Droogte verdraagt de Campanula Alba goed, maar bij langere droge periodes tijdens de bloei, is watergeven wel nodig.

 

Campanula persicifolia Alba snoeien en onderhouden

Knip uitgebloeide bloemen van de Campanula Alba af, zodat een tweede bloei mogelijk is. Haal na de winter de bloemstengels en alle afgestorven bladeren weg, zodat nieuwe scheuten van de Campanula persicifolia voldoende licht en ruimte krijgen.De Campanula persicifolia 'Alba' | Perzikbladklokje koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.