Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Zachte Acanthus
Bloeitijd: Juli - September
Bloemkleur: Lichtroze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Productcode: 34AC-995
Beschrijving

Acanthus mollis of Zachte acanthus

Acanthus mollis valt het meest op door zijn prachtig gevormde en heldergroen gekleurde, ingesneden bladeren. Het wordt een flinke tuinplant. Geef hem daarom de ruimte, zodat hij zich optimaal kan ontwikkelen en u er het meeste van kunt genieten. In de zomer komen er grote aarvormige bloemen in deze tuinplant.

 

Standplaats Acanthus mollis

Zachte acanthus staat het liefst in de zon of halfschaduw in een waterdoorlatende, vruchtbare bodem, stelt weinig eisen aan de grondsoort. De volwassen tuinplant kan goed tegen de droogte.Acanthus mollis snoeien en onderhouden

De jonge Acanthus mollis is vorstgevoelig; bescherm hem bij strenge vorst met een doek of een laag bladeren. Knip in het voorjaar alle bloemstengels af en verwijder uitgedroogde bladeren. Gebruik handschoenen, want de stengels bevatten stekels.Waarom Acanthus mollis kopen of Zachte Acanthus kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Zachte Acanthus bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Acanthus mollis aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Zachte Acanthus en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Acanthus mollis is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Acanthus mollis op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Zachte Acanthus dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Acanthus mollis, of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.