Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Sneeuwbal
Bloeitijd: Januari - April
Bloemkleur: Roze - wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 250 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 30 cm
Door ons geleverde hoogte: 80/100 cm
Productcode: 60R29-2163
Beschrijving

Viburnum bodnantense 'Charles Lamont' of Sneeuwbal XL-serie 

De Viburnum bodnantense 'Charles Lamont' - XL bloeit als een van de weinige tuinplanten in de winterperiode: januari-februari en heeft dan ook de meeste sierwaarde. De bloemen verkleuren van lichtroze naar roze en zijn heerlijk geurend. In de herfst kleurt het blad oranjerood en er vormen zich na de bloei purperkleurige bessen.

 

Standplaats Viburnum bodnantense 'Charles Lamont'

 

 

Viburnum bodnantense 'Charles Lamont' snoeien en onderhouden

Aan de grond worden geen eisen gesteld. Elke normale tuingrond is geschikt evenals de standplaats. Wel geldt, hoe zonniger de Sneeuwbal staat, des te mooier de bloei. Verder raden we u aan om een dikke laag afgevallen blad (mulchlaag) rond de voet van deze tuinplant aan te brengen. En de eerste jaren wat te beschermen tegen vorst en koude oostenwind. Om de plant in goede conditie te houden, snoeit u, na de bloei, het oude  hout onderaan weg, dat zorgt voor verjonging. Deze Viburnum wordt uiteindelijk 250 cm hoog.

Voor alle grote planten in de XL-serie klik hier Waarom Viburnum bodnantense 'Charles Lamont' - XL kopen of Sneeuwbal kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Sneeuwbal bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Viburnum bodnantense 'Charles Lamont' - XL aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Sneeuwbal en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Viburnum bodnantense 'Charles Lamont' - XL is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Viburnum bodnantense 'Charles Lamont' - XL op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Sneeuwbal dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Viburnum bodnantense 'Charles Lamont' - XL, of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.