» Clematis montana 'Grandiflora'

Clematis montana 'Grandiflora'

Product informatie

Nederlandse naam: Kleinbloemige bosrank
Bloeitijd: April - Juni
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per strekkende meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 11 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm

Clematis montana 'Grandiflora' of Kleinbloemige bosrank - Informatie:

De kleinbloemige, rijkbloeiende Bosrank krijgt in het voorjaar een weelderige overvloed aan geurende, witte bloemen, die een sprookjesachtige sfeer oproepen. Alle montanasoorten, dus ook Clematis montana 'Grandiflora', zijn sterke groeiers en krijgen veel bloemen. Ze maken veel meer ranken en ook langere ranken dan de meeste grootbloemige Bosranken. De tuinplant is perfect voor het begroeien van pergola's; ook langs muren of schuttingen kan hij prima staan. Hij heeft dan wel hulp nodig om te kunnen klimmen. Clematis montana 'Grandiflora' hecht zich namelijk niet vast, maar heeft ranken die zich om bijvoorbeeld een draad of gaaswerk draaien. Mooie en opvallende eigenschap van de Bosrank is het naar purperrood verkleurende blad. De klimplant is niet wintergroen.

 

Standplaats:

De Kleinbloemige bosrank staat het liefst in de zon in een vochthoudende, waterdoorlatende bodem, die kalkhoudend mag zijn.

 

Snoei en onderhoud:

De voet van Clematis montana 'Grandiflora' moet wel beschermd worden tegen de hete zon. Dit kan door onderbeplanting, of bijvoorbeeld een oude dakpan. Snoeien na de bloei, om de krachtige groei wat binnen de perken te houden.De Clematis montana 'Grandiflora' | Kleinbloemige bosrank koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.