» Clematis montana 'Rubens' - XL

Clematis montana 'Rubens' - XL

Product informatie

Nederlandse naam: Kleinbloemige bosrank
Bloeitijd: April - Juni
Bloemkleur: Zachtroze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per vierkante meter: n.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 30 cm
Door ons geleverde hoogte: 160/180 cm

Clematis montana 'Rubens' of Kleinbloemige bosrank in de XL-serie - Informatie:

 

Rijkbloeiende kleinbloemige Clematis met roze bloemen. De bloei van Clematis montana 'Rubens' vindt plaats in het vroege voorjaar. De groei is evenals de bloei weelderig en sterk. Tegen muren, schuurtjes of pergola's zorgt een volwassen plant voor een sprookjesachtig beeld. Alle montana soorten, dus ook de Clematis montana 'Rubens' - XL, zijn sterke groeiers en krijgen veel bloemen. Ze maken veel meer ranken en ook langere ranken dan de meeste grootbloemige Bosranken. Mooie en opvallende eigenschap van de Bosrank is het naar purperrood verkleurende blad. 

 

Snoei en onderhoud:

De Clematis montana 'Rubens' hecht zich het beste vast aan gaaswerk of draden. Help eventueel door de tuinplant wat aan te binden met bindbuis. Deze tuinplant staat bij voorkeur op een plekje in de zon; de voet van de Clematis montana 'Rubens' moet dan wel beschermd worden tegen die hete zon. Dit kan door onderbeplanting, of bijvoorbeeld een oude dakpan. De Bosrank is goed winterhard, bladverliezend staat het liefst in een goed doorlatende, normale bodem. Snoeien na de bloei, om de krachtige groei wat binnen de perken te houden. leveringshoogte bedraagt 175 tot 200 cm.

 De Clematis montana 'Rubens' - XL | Kleinbloemige bosrank koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.