Cornus Kousa 'China Girl' - beveerd

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Japanse Kornoelje
Bloeitijd: Juni - Juli
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 45 cm
Beschrijving

Cornus Kousa 'China Girl' of Japanse Kornoelje - Informatie:
de Cornus Kousa 'China Girl' is een selectie van de Japanse kornoelje met extra grote schutbladeren. Deze schutbladeren lijken net bloemen, maar dat zijn het niet. Het is werkelijk een prachtig gezicht dat deze boom zich in het voorjaart tooit met vele van deze witte schutbladeren. Het is echt een aanwinst in iedere tuin. De boom blijft slank dus is prima geschikt om hoogte in een kleinere border te krijgen. Ook krijgt deze tuinplant een mooie herfstkleur.

Cornus Kousa 'China Girl' is een bladverliezende tuinplant. Deze Japanse Kornoelje bloeit van juni t/m juli met witte bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 3 tot 5 meter hoog en staat bij voorkeur in de zon of halfschaduw.
 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Cornus Kousa 'China Girl' - beveerd | Japanse Kornoelje koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.