Cornus officinalis 'Robin's Pride'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Aziatische gele kornoelje
Bloeitijd: Februari - April
Bloemkleur: Geel
Bladkleur: Groen
Decoratieve vrucht: Ja
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 45 cm
Beschrijving

Cornus officinalis 'Robin's Pride' of Kornoelje of kornoeljekers - Informatie:
De Cornus officinalis 'Robin's Pride' is een boomvorm van de gele kornoelje. De boom is nauw verwant aan de Cornus mas. Deze boom is compact en bloeit al heel vroeg in het voorjaar met gele bloemen. Het voordeel van deze variant is dat hij zowel op de oude als op de nieuwe takken bloem maakt. Het is een mooie wat onbekende boom die ook nog een mooie herfstkleur geeft.

Cornus officinalis 'Robin's Pride' is een bladverliezende tuinplant. Deze Kornoelje bloeit in maart met gele bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 3 tot 5 meter hoog en staat bij voorkeur in de zon of halfschaduw.
 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Cornus officinalis 'Robin's Pride' | Aziatische gele kornoelje koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.