» Cytisus praecox 'Albus'

Cytisus praecox 'Albus'

Product informatie

Nederlandse naam: Brem
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 15 cm
Door ons geleverde hoogte: 30/50 cm

Cytisus praecox 'Albus' of Brem - Informatie:

Iedereen kent Brem als een geel-bloeiende struik maar het kleurenpalet wordt steeds breder. Deze Cytisus praecox 'Albus' ( praecox=vroegbloeiend) bloeit helderwit; in combinatie met de fijne vertakkingen lijkt de struik tijdens de bloei op een donzige wolk. Cytisus praecox 'Albus' staat het liefst in de zon of halfschaduw in waterdoorlatende, schrale grond; beslist geen klei. De twijgen gaan wat overhangen en voor het behoud van een compacte tuinplant, die niet teveel uit elkaar valt, is snoei meteen na de bloei nodig: knip de Brem een derde terug, maar niet tot op het oude hout. Door de snoei blijft de tuinplant mooi stevig en krijgt ze tevens een noodzakelijke verjongingskuur. Brem is goed winterhard en groenblijvend, is geschikt als solitair in een rotstuin, maar ook als groepsbeplanting in een border.

Cytisus praecox 'Albus' is een groenblijvende tuinplant. Deze Brem bloeit van april t/m mei met witte bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 100 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw.  De Cytisus praecox 'Albus' | Brem koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.