» Dak-Veldesdoorn - Classic

Dak-Veldesdoorn - Classic

Product informatie

Nederlandse naam: Dakesdoorn
Bloeitijd: Mei
Bloemkleur: Groen/geel
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Geleverde stam hoogte: 225/235 cm
Afmetingen rek (b x h): 130 cm x 130 cm
Product-serie: Classic

Dak-Acer campestre 'Elsrijk' of Dak-Veldesdoorn - Classic - Informatie:
De Veldesdoorn is een hele gemakkelijke Esdoornsoort en daardoor prima geschikt als dakboom. Deze Dak-Esdoorn kan op alle gronden groeien en verdraagt tevens zeewind. De Dak-Esdoorn heeft een mooie fijne bladstructuur en kan het best als geschoren worden met een heggenschaar. Op den duur ontstaat een dicht takkenstructuur welke voldoende schaduw geeft. In de beginjaren na plaatsing zal deze dakboom het zonlicht nog gefilterd doorlaten waarna de kroon steeds dichter zal groeien na iedere snoeibeurt. De Dak-Veldesdoorn krijgt een gele herfstkleur. In het voorjaar is deze dak-esdoorn een van de eerste bomen waaraan het blad verschijnt. Sporadisch bloeit de veldesdoorn aan het einde van de winter met geelgroene bloemetjes waarna het blad snel zal volgen. Als u op zoek bent naar een dakboom met een fijn blad is dit naast de Dak-sierpeer de beste optie.

Dakbomen in de Classic-serie zijn voorzien van een duurzaam gecoat stalen frame. Over dit frame zijn verschillende hoofdtakken aangebonden zodat de dakboom snel dichtgroeit. Het frame heeft een afmeting van 130 x 130 centimeter. Het frame is te verlengen met extra bamboestokken indien nodig. U kunt de frames ook met elkaar koppelen met behulp van bamboestokken. De dakveldesdoorn dient minimaal eenmaal per jaar gesnoeid te worden om de vorm te behouden. 

Een keuzehulp voor het kopen van dakbomen op Tuinplantenwinkel.nl vindt u hier!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de Dak-Veldesdoorn klik hier!De Dak-Veldesdoorn - Classic | Dakesdoorn koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.