» Delosperma cooperi

Delosperma cooperi

Product informatie

Nederlandse naam: Middagbloempje
Bloeitijd: Mei - Juli
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 10 cm
Advies aantal per vierkante meter: 9 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm

Delosperma cooperi of Middagbloempje - Informatie:

Delosperma cooperi is geschikt als randbeplanting in een verhoogde border of in een bloembak, in de rotstuin, in een stenige grond en voldoet ook prima als bodembedekker. Middagbloempje of ook wel IJsbloem bloeit volop in de zomer met grote, felroze bloemen en staat het liefst in de zon. De bloemen gaan bij zonneschijn wijd open staan. De dikke blaadjes zijn smal en blijven ook in de winter aan de plant. Bij vorst deze tuinplanten wel afdekken met oude lappen of een speciale vliesdeken, want Delosperma cooperi is niet erg winterhard. Deze tuinplant verdraagt ook de wat drogere plekken. Staat het liefst in een zanderige, goed doorlaatbare grond. 

Delosperma cooperi is een groenblijvende tuinplant. Dit middagbloempje bloeit van mei t/m juli met roze bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 10 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon.De Delosperma cooperi | Middagbloempje koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.