» Delphinium pacific 'Galahad'

Delphinium pacific 'Galahad'

Product informatie

Nederlandse naam: Ridderspoor
Bloeitijd: Juni - Augustus
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm

Delphinium pacific 'Galahad' of Ridderspoor - Informatie:

Delphinium pacific 'Galahad' is een mooie borderplant met grote, opvallende, decoratieve, aarvormige, sneeuwwitte bloemen. Ridderspoor is een uitstekende snijbloem; te combineren met papavers of lelies. 'Galahad' is een ridder van de ronde tafel van koning Arthur bekend om zijn pure zuiverheid ( gesymboliseerd door de sneeuwwitte bloemen).

Standplaats:

Delphinium pacific 'Galahad' staat het mooiste als terugkerende solitair in de border, met een eerste bloei in de zomer en vaak na het snoeien van de uitgebloeide bloemstengels een tweede bloei in het najaar. Ridderspoor moet in de volle zon staan in een vruchtbare bodem.

 

Snoei en onderhoud:

Voor het behouden van een mooie tuinplant tot diep in de nazomer, is het aan te raden om Delphinium pacific 'Galahad' een keer te bemesten. Dit kan met vloeibare mest (directe opname door de plant) of met mestkorrels (bijv Culterra). Ondersteuning met aangebonden stokken is aan te bevelen vanwege de zware bloemtrossen. De Delphinium pacific 'Galahad' | Ridderspoor koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.