» Duitse boomschors

Duitse boomschors

Product informatie

Inhoud: Maak uw keuze
Toepassing: Halfverharding, afdekken grond, mulch
Hoofdbestanddelen: Boomschors
Organisch stofgehalte: Minimaal 5 %
Hoeveelheid meststof: Geen
Soort meststof: N.v.t.

Duitse boomschors - Informatie:

Duitse boomschors is te gebruiken als een afdekmateriaal van een tuinpad of bijvoorbeeld rondom een speelterrein. U kunt de schors ook gebruiken als bodembedekker tussen bestaande beplanting. Dit zorgt voor een natuurlijk afdekking van de grond. Dit komt het vochthoudend vermogen van de aarde onder de laag schors ten goede. De bodem droogt dus minder snel uit. Daarnaast zal de schors langzaam vergaan en zorgen voor een natuurlijke aanwas van humus in de aarde. Humus is een natuurlijke voedingsbron voor planten en bomen.

 

Advies hoeveelheid Duitse boomschors per m2:

Om een mooie dichte laag te krijgen is een minimale dikte van 5 centimeter nodig. Met één zak van 70 liter kunt u dan 1,5 m2 aan oppervlak bedekken.

 

Duitse boomschors is gemaakt van vermalen boomschors van naaldbomen. In vergelijking tot Franse boomschors bevat Duitse schors een fijnere fractie. De levensduur van Duitse boomschors is korter dan de Franse schors. Voor een goede bedekking kunt u de laag schors aanvullen met een nieuwe hoeveelheid.
Voor alle soorten potgrond en aarde klik hier De Duitse boomschors | koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.