Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over geraniums staand

Een klassieker onder de zomerbloeiers: de geraniums. Wie is er niet vertrouwd met deze plantensoort? De geraniums in ons assortiment beloven een kleurrijke tuin, waarvan u de hele zomer lang kunt genieten. De bloei duurt voort van mei tot aan oktober of zelfs november. Bij vorst is de het gedaan met de pret want daar zijn deze planten niet tegen bestand. Wilt u nog een jaar extra genieten van dezelfde plant dan kunt u de geranium ’s winters vorstvrij overwinteren.

 

Bloeien doet de plant nog beter wanneer de oude bloemstelen verwijderd worden. De verwelkte bloemstengels kunt u eenvoudig uit de plant breken. Droogte is voor de geranium geen probleem. De geranium slaat veel vocht op in de stengels en het blad. Deze staande geraniums groeien bossig met stevige vlezige stengels. De bloemknoppen verschijnen in clusters bovenaan stevige bloemstengels. Aan een enkele bloemstengel kunnen tientallen bloemen staan. Er zijn veel verschillende bloemkleuren beschikbaar. Van klassiek rood tot lavendel en tweekleurige bloemen.

 

Zet de geraniums in potten of gebruik ze in een perk in uw tuin. Gebruik in alle gevallen een goede voedzame potgrond. Het bloeien kost de geraniums veel energie. Voor het beste resultaat geeft u de geraniums na een tijdje extra voeding in de vorm van een vloeibare, organische of lang werkende meststof (plantacote).

 

Vanwege de kwetsbaarheid van deze planten kunt u deze niet online bestellen. De staande geraniums zijn, indien voorradig, tijdens het seizoen wel verkrijgbaar in ons plantencentrum. Bij iedere plant in deze categorie vindt u terug wanneer u de plant doorgaans kunt vinden op ons plantencentrum. Het kan zijn dat de kleur en prijs afwijkt van ons actuele aanbod in de winkel. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om te informeren naar de beschikbaarheid en de voorraad van de gewenste plant.

 

Weetje: De eenjarige staande geranium wordt ‘Pelargonium zonale’ genoemd in het Latijn. De plant wordt vaak verward met de echte Geranium. Dit is een populaire vaste plant die wel bestand is tegen de vorst. Ook deze vindt u terug in ons assortiment. De Pelargonium en de Geranium zijn dus niet dezelfde planten maar wel familie van elkaar.

Geraniums staand

Beoordeeld door klanten met een 9.4 uit 11121 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Bancontact / Mister Cash AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.