Menu
Geen producten gevonden

»

Hangplanten

Hangplanten
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over hangplanten

De naam hangplant spreekt in eerste instantie weinig tot de verbeelding. Meer bekend zijn de hanging-baskets die menig terras, balkon of straatbeeld opfleuren in de zomer. De planten die hiervoor gebruikt worden noemen we hangplanten. In feite zijn het perkplanten die flink uitgroeien. In de tuin spreiden de planten zich uit over de grond. Eenmaal in pot gaan de twijgen sierlijk over de potrand hangen. In combinatie met de vele bloemen ontstaan zo letterlijk bloemenwolken. De sierwaarde van deze perkplanten komt dan nog meer tot zijn recht.
 

Bekend zijn de hanging-baskets gevuld met deze hangplanten. De combinaties die u kunt maken met hangplanten zijn eindeloos. Van ton-sur-ton tot een bonte mix met alle kleuren van de regenboog. Niet alleen in hanging-baskets zijn deze hangplanten prachtig om te zien, ook in een schaal of pot komen ze prima tot hun recht.
 

De meeste hangplanten staan het liefst in de zon maar ook voor de halfschaduw en schaduw zijn er genoeg opties. Op Tuinplantenwinkel.nl vindt u een ruime selectie waarmee u eindeloos kunt combineren. Zowel online als in ons plantencentrum verkopen we deze hangplanten vanaf begin mei. De hangplanten zijn niet bestand tegen vorst maar bloeien eindeloos. Zet de hangplanten in een goede potgrond en geef na een aantal weken regelmatig extra voeding zodat u tot in de herfst kunt genieten van het kleurenfeest.
 

Met hangplanten kunt u alle kanten uit. Hangplanten zijn zowel mooi in balkonbakken als in schalen of potten op het terras. Daarnaast kunt u ze uiteraard ook toepassen in de border, aan de rand of juist als vulling, hangplanten zorgen altijd voor een vrolijke noot.

Hangplanten

Beoordeeld door klanten met een 9.4 uit 8897 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Bancontact / Mister Cash AfterPay NL B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.