Euonymus japonicus - bol op stam

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Kardinaalsmuts
Bloeitijd: Mei
Bloemkleur: Groen/wit (onopvallend)
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Winterhardheid: Goed winterhard
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: N.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Keuze afhankelijk
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze
Beschrijving

Euonymus japonicus - bol op stam of Kardinaalsmuts op stam - Informatie:

De groenblijvende Kardinaalsmuts is in deze uitvoering gesnoeid tot een bolvorm op stam. Dit kleine boompje is ideaal voor een kleinere tuin of bijvoorbeeld in de voortuin. Euonymus japonicus heeft donkergroen blad. Het boompje blijft jaarrond groen. Het oude blad wordt door het jaar heen afgestoten om plaats te maken voor nieuwe verse bladgroei.

 

Standplaats:

Kardinaalshoed staat het liefst in een goed doorlatende, vochtige bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort. De tuinplant groeit zowel in de zon al in de schaduw, maar de kleurschakering van de bladeren is bij een plaats in de volle zon scherper dan in de schaduw. 

 

Snoei en onderhoud:

Snoei deze bolvorm een tot twee keer per jaar om de vorm te behouden. Snoeien kan het hele jaar door behalve bij vorst en extreme hitte.

 

Potmaat:

 

Stamhoogte (in cm.) Potmaat
60/80 Ø 34 cm

U kunt de gewenste maatvoering selecteren en vervolgens het aantal bepalen. Dit aantal kunt u eventueel nog wijzigen in uw winkelmand.

 

Let op!
De pot is NIET meegerekend bij de stamhoogte van de plant. Het is de daadwerkelijke stamhoogte van de plant!De Euonymus japonicus - bol op stam | Kardinaalsmuts koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.