Menu
Geen producten gevonden

»

Fagus sylvatica 'Groene Beuk' 080/100 - blote wortel

Product informatie

Nederlandse naam: Groene beuk
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Oktober - Maart
Verkrijgbaar: Medio/eind Oktober - medio/eind Maart
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per strekkende meter: 5 planten
Door ons geleverde hoogte: 80/100 cm

Fagus sylvatica of Groene beuk 080/100 - Informatie:

De Fagus sylvatica is een 'bladverliezende' haagplant met een mooie herfstkleur. De term bladverliezend klopt echter niet helemaal; het blad van deze tuinplant blijft in de winter bruin aan de plant hangen. Hierdoor is de haag het hele jaar door wel dicht. Deze Fagus wordt ook wel gewone beuk of groene beuk genoemd.

Beukenhagen zijn de meest toegepaste haagvorm in Nederland en België. Het is een zeer makkelijke tuinplant die op bijna elke grond uit de voeten kan. Deze beuk houdt niet van een te natte grond. Deze plant heeft een minimale hoogte van 80 centimeter en zijn maximaal ongeveer 100 centimeter groot. We raden aan om bij het planten van de beukenhaag aanplantgrond te gebruiken. Door deze grond te vermengen met de aarde in het plantgat zorgt u voor een snelle en goede aangroei van de Fagus sylvatica. Voor een haag met een enkele rij beuken heeft u van deze maatvoering 5 exemplaren nodig per meter. Als u een dubbele haag wilt aanplanten kunt u 7 tot 8 planten per meter gebruiken.

Let op!
De wortels zijn niet meegerekend bij de hoogtemaat van de plant. Het is de daadwerkelijke hoogte van de plant boven de grond.

Voor onderhoudstips & meer informatie over de beukenhaag klik hier!  

Voor meer uitleg over haagplanten in het algemeen klik hier!    De Fagus sylvatica 'Groene Beuk' 080/100 - blote wortel | Groene beuk koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.