Menu
Geen producten gevonden

»

Fagus sylvatica 'Groene Beuk' 150/175 - blote wortel

Product informatie

Nederlandse naam: Groene beuk
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Oktober - April
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per strekkende meter: 5 planten
Door ons geleverde hoogte: 150/175 cm

Fagus sylvatica Gewone beuk of Groene beuk 150/175 - Informatie:

De Fagus sylvatica is een populaire haagplant met groen blad. Het blad van deze tuinplant blijft in de winter bruin aan de plant hangen. Hierdoor is de haag het hele jaar door wel dicht. Pas in het voorjaar stoot de beuk zijn oude verdorde blad af om plaats te maken voor het frisse voorjaarsgroen.

De beukenhaag staat het liefst op een zonnige of halfbeschaduwde standplaats maar kan zelfs in de schaduw goed groeien. Deze tuinplant stelt weinig eisen aan de bodem, mits deze goed waterdoorlatend en niet te nat is. We raden aan om bij het planten aanplantgrond te vermengen met de aarde in het plantgat. Dit stimuleert een goede en snelle aangroei van de Fagus sylvatica.
Deze beukenplanten zijn gemiddeld tussen de 150 en 175 hoog, gemeten vanaf de voet van de plant. Voor een haag met een enkele rij heeft u ongeveer 5 planten per strekkende meter nodig. Voor een haag met een dubbele rij planten zijn dat er ongeveer 7 à 8.

Let op!
De wortels zijn niet meegerekend bij de hoogtemaat van de plant. Het is de daadwerkelijke hoogte van de plant boven de grond.

Voor onderhoudstips & meer informatie over de beukenhaag klik hier!  

Voor meer uitleg over haagplanten in het algemeen klik hier!    De Fagus sylvatica 'Groene Beuk' 150/175 - blote wortel | Groene beuk koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.