Fagus sylvatica 'Rohan Obelisk'

Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Rode zuilbeuk
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Rood
Groenblijvend: Nee
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 12 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 42 cm
Productcode: 65-4509
Beschrijving

Fagus sylvatica 'Rohan Obelisk' of Rode Zuilbeuk - Informatie:

De Rode Zuilbeuk is een veel gevraagde compact groeiende boom, die het als solitaire tuinplant prima doet. In de lente komen er dieprode bladeren aan, die in de zomer bruinrood worden. In de winter valt het blad af. In de beginjaren kan Fagus sylvatica 'Rohan Obelisk' heel goed gecombineerd worden met allerlei vaste planten. De tuinplant is winterhard, kan tegen luchtverontreiniging en wordt uiteindelijk wel 15 m hoog, maar groeit langzaam.

 

Standplaats:

Geef Fagus sylvatica 'Rohan Obelisk' het liefst op een enigszins beschutte plek in de zon of halfschaduw, in een vochthoudende, humusrijke grond.

 

Snoei en onderhoud:

De zuilvormige groeiwijze van Fagus sylvatica 'Rohan Obelisk' ontstaat vanzelf; u hoeft hem niet te snoeien. Als u dat toch wilt, om eventueel een strakkere vorm te creëren, dan verdraagt Rode zuilbeuk dat prima. Snoei in de winter op een vorstvrije dag. Waarom Fagus sylvatica 'Rohan Obelisk' kopen of Rode zuilbeuk kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Rode zuilbeuk bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Fagus sylvatica 'Rohan Obelisk' aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Rode zuilbeuk en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Fagus sylvatica 'Rohan Obelisk' is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Fagus sylvatica 'Rohan Obelisk' op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Rode zuilbeuk dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Fagus sylvatica 'Rohan Obelisk', of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.