» Fascicularia bicolor

Fascicularia bicolor

Product informatie

Nederlandse naam: Tuinbromelia
Bloeitijd: Augustus - september
Bloemkleur: Rood - blauw
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 60 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 13 cm
Door ons geleverde hoogte: 10/20 cm

Fascicularia bicolor of Tuinbromelia - Informatie:

Fascicularia bicolor is geen alledaagse plant. De vrij harde, blauwgrijze bladeren zijn smal en hebben een soort weerhaakjes aan de rand. De binnenste bladeren verkleuren gedurende zomer en in de herfst rood. In het hart van dat rode rozet vormen zich in augustus tot september roodblauwe bloemen; de bloei is vrij kort, maar de rode kleur van de bladeren blijft, ook in de winter. De Tuinbromelia is in ons klimaat matig winterhard, tot -10 graden. Plaats de Tuinbromelia in de zon tot halfschaduw. Zorg voor een goed doorlaatbare, humusrijke, droge bodem. Dat vergroot de kans dat de plant elke winter overleeft. Verwijder zo nodig dode en lelijke bladeren. In een pot op het balkon of terras komt deze tuinplant mooi tot zijn recht. Die kan dan het beste in de winter, vorstvrij binnen gezet worden.


Fascicularia bicolor is een groenblijvende tuinplant. Deze Tuinbromelia bloeit van augustus t/m september met rood - blauwe bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 60 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon.      De Fascicularia bicolor | Tuinbromelia koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.