Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Chinees klokje
Bloeitijd: Maart - April
Bloemkleur: Geel
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 200 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm
Productcode: 14-419
Beschrijving

Forsythia intermedia 'Lynwood' of Chinees klokje

Forsythia x intermedia 'Lynwood' is een wat lager blijvende soort, die in het vroege voorjaar (soms al in de winter) uitbundig bloeit met goudgele, klokvormige bloemen, nog voordat er bladeren aan de heester zitten. Binnen kunnen takken van de tuinplant in een vaas ook in bloei getrokken worden. Forsythia intermedia 'Lynwood' kan zowel solitair als met een aantal bij elkaar gezet worden, afhankelijk van de ruimte die er is. De struik groeit vrij breed uit.

 

Standplaats Forsythia intermedia 'Lynwood'

Geef het Chinees klokje een lichte standplaats in de zon of halfschaduw. Hoe zonniger, des te rijker de bloei! Elke goed doorlaatbare bodem is geschikt; vermijd te natte standplaatsen.

 

Forsythia intermedia 'Lynwood'  snoeien en onderhouden

Regelmatig snoeien is aan te raden; zonder snoei komen er steeds minder bloemen en meer bladeren aan. Als Chinees klokje uitgebloeid is, kunt u het meteen snoeien. U knipt dan de uitgebloeide takken tot 2 á 5 cm boven de grond af. De jonge takken blijven staan; daar komen het volgende voorjaar de bloemen aan.    Waarom Forsythia intermedia 'Lynwood' kopen of Chinees klokje kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Chinees klokje bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Forsythia intermedia 'Lynwood' aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Chinees klokje en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Forsythia intermedia 'Lynwood' is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Forsythia intermedia 'Lynwood' op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Chinees klokje dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Forsythia intermedia 'Lynwood', of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.