Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Vuilboom of Sporkehout
Bloeitijd: Mei - Juli
Bloemkleur: Wit (onopvallend)
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 200 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 21 cm
Productcode: 14-1048
Beschrijving

Frangula alnus 'Fine Line' of Vuilboom of Sporkehout

De smalle opgaande groeiwijze van Frangula alnus 'Fine Line' zorgt er voor dat hij maar weinig ruimte nodig heeft om te groeien. Het glanzende, lichtgroene blad is zeer smal en kleurt in de herfst geel. De bloemen zijn crèmekleurig en vallen niet zo op, maar er komen wel bijen op af. Na de bloei vormen zich rode bessen, die later zwart verkleuren. De bloei is in mei - juni.  De Vuilboom is goed toe te passen in elke tuin, maar ook in groenstroken in openbaar groen. De struik kan goed tegen droogte en is prima winterhard.

 

Standplaats Frangula alnus 'Fine Line'

Frangula alnus 'Fine Line' staat het liefst in de zon of halfschaduw in een goed waterdoorlatende, zurige bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort. Gebruik tuinturf bij het aanplanten voor het verkrijgen van een zurig bodemmilieu.

 

Frangula alnus 'Fine Line' snoeien en onderhouden

Knip in de winter bij vorstvrij weer voor de geleidelijke verjonging van Frangula alnus 'Fine Line' een paar oude takken helemaal weg. Strooi dan meteen wat tuinturf rond de voet van de Vuilboom.Waarom Frangula alnus 'Fine Line' kopen of Vuilboom of Sporkehout kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Vuilboom of Sporkehout bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Frangula alnus 'Fine Line' aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Vuilboom of Sporkehout en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Frangula alnus 'Fine Line' is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Frangula alnus 'Fine Line' op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Vuilboom of Sporkehout dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Frangula alnus 'Fine Line', of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.