Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...


Informatie over halfstam nashipeer

Net als een laagstam vorm van deze nashipeer is ook de halfstam een gezonde keuze. Niet alleen de vruchten zijn smaakvol en gezond; ook de boom zelf ziet er doorgaans erg fris uit. De bloesem en bladeren verschijnen al vroeg in het voorjaar en de boom laat zijn blad pas laat vallen. Niet alleen als vruchtboom, maar ook als sierboom is dit dus een aantrekkelijke plant.

 

De halfstam nashipeer heeft een stam van ongeveer 1 meter hoog met daarboven de kroon. De vertakking begint dus vanaf ongeveer 100 centimeter hoogte. Dit geeft de plant al een een echte boomvorm. Echter bevinden de vruchtdragende takken zich binnen handbereik en heeft u dus geen ladder nodig om de vruchten te plukken.

 

U plant deze boom het beste in de volle grond (dus niet in pot), op een zonnige plek in de tuin. Dit kan in een border maar bijvoorbeeld ook in gazon. Als u de boom in het gazon plaatst houdt dan in de eerste jaren na aanplant een ruimte vrij van gras rondom de stam. Dit bevordert de aangroei en voorkomt beschadiging van de stam tijdens het grasmaaien.

 

Halfstam nashipeer kopen en planten

Deze nashipeer in halfstam kunt u het hele jaar door aanplanten omdat wij deze in pot leveren. Alleen bij een bevroren ondergrond kunt u de boom niet planten. Doorgaans is de boom ook het hele jaar door bij Tuinplantenwinkel.nl te kopen. De boom wordt bij u bezorgd door onze eigen bezorgdienst. Schade aan de planten is hierdoor nagenoeg onmogelijk. Mocht u onverhoopt iets zien, schroom dan niet om direct contact op te nemen met onze klantenservice.

 

Bij het planten van een halfstam appelpeer is het verstandig een boompaal te plaatsen op de westzijde. Dit voorkomt scheefgroei en zorgt ervoor dat de jonge kiemwortels beter hechten. Een kleine paal en band kunt u samen met de bomen bestellen, evenals een zak aanplantgrond waarmee de aarde in het plantgat verbetert.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.