Menu
Geen producten gevonden

»

Geranium oxonianum 'Claridge Druce'

Product informatie

Nederlandse naam: Ooievaarsbek
Bloeitijd: Juni - Augustus
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 70 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm

Geranium oxonianum 'Claridge Druce' of Ooievaarsbek - Informatie:

Geranium oxonianum 'Claridge Druce' is een hogere variant van de vaste plantensoort geraniums. Deze Ooievaarsbek kan tot zo'n 70 cm hoog worden en groeit uit tot een flinke bos. Hiermee is het een perfecte opvulplant in de border. Ooievaarsbek bloeit van juni tot augustus met lilaroze bloemen en trekt bijen en vlinders aan. De tuinplant is vorstbestendig, maar verliest in de winter zijn bladeren.

 

Standplaats:

Geranium oxonianum 'Claridge Druce' staat het liefst in de zon of halfschaduw in een humusrijke, vochtige, maar waterdoorlatende bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort.

 

Snoei en onderhoud:

Wannneer ze uitgebloeid zijn, kunt u de bloemen van Geranium oxonianum 'Claridge Druce' terugknippen. Dit geeft nieuw, jong, fris blad en vergroot de kans op een tweede bloei later in de zomer. In de winterperiode kunt u de Geranium oxonianum terugknippen, waarna hij in het voorjaar weer opnieuw uitloopt. Verder is deze tuinplant goed te scheuren. Door dit eens in de zoveel jaar te doen, blijft de plant jong en u kunt eventueel overgebleven delen elders in de border terug planten.

 

Voor meer tips over het toepassen van vaste planten klik hier! De Geranium oxonianum 'Claridge Druce' | Ooievaarsbek koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.