Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over ilex blue prince

De Ilex meserveae 'Blue Prince' zoals de volledige naam luidt is een mannelijke hulst welke mooi compact groeit. Het is een sterke soort welke zorgt voor bessen bij de vrouwelijke varianten. Zelf krijgt deze hulst geen bessen, wel krijgt deze kleine onopvallende witte bloemen rond juni. We bieden deze soort zowel in pot als met kluit aan.

Ilex 'Blue Prince' planten 

Deze hulst staat het liefst in de zon of halfschaduw in een vochtige, maar wel doorlatende bodem op een enigszins beschutte plaats tegen uitdrogende wind. Gebruik bij het planten altijd aanplantgrond voor een goede start, u gebruikt een zak voor ongeveer 3 strekkende meter haag. Voor het planten van de haag kunt u een touw spannen zodat u de haag mooi recht aanplant. 

Ilex 'Blue Prince' snoeien en verzorgen 

Deze hulst verdraagt snoei goed en kan makkelijk in model geknipt worden. Gebruik altijd scherp en schoon gereedschap. Het makkelijkste is om de plant met een heggenschaar te scheren. 1 keer snoeien of desgewenst 2 keer per jaar is voldoende. Het beste snoeit u tussen april en september. Bemesten kan indien gewenst rond juni met een organische meststof

 

 

 

Ilex Blue Prince

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.