Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over forever & ever hortensia

Endless Summer maar dan met andere woorden; deze Forever & Ever hortensia’s hebben dan ook precies dezelfde eigenschappen. Anders dan bij klassieke boerenhortensia’s bloeien deze soorten zowel op 1- als 2-jarig hout. Het verschil tussen de twee groepen zit hem in het uiterlijk van de plant. Waar de Endless Summer- serie planten een wat lossere (natuurlijke) uitstraling hebben, vormen deze planten robuuste pollen met wat grover blad en grotere bloemtuilen. Ze lijken daarmee wat meer op de meeste klassieke soorten als ‘Bodensee’ en ‘Madame Emile Mouilliere’.

Forever & Ever hortensia planten en verzorgen

Zet deze plant op een plek in de halfschaduw of schaduw op een goed vochthoudende en humusrijke grond. Bij het planten raden we aan om tuinturf of aanplantgrond te gebruiken. Graaf een ruim plantgat en strooi een flinke hoeveelheid turf of aanplantgrond door de aarde heen alvorens deze struik te planten. Turf zorgt voor een zure bodem waardoor blauwe hortensia’s beter blauw kleuren. Ook in een pot doet de plant het uitstekend. Gebruik dan een universele potgrond. Geef de plant ten alle tijden voldoende water want daar houdt ze van.

Snoeien is geen noodzakelijkheid maar mag wel. Omdat de plant op zowel het nieuwe als oude hout bloeit kunt u dit nooit fout doen. Dit geldt niet voor de klassieke vorm van boerenhortensia’s.

Forever & Ever hortensia kopen

Bij Tuinplantenwinkel.nl vindt u alle kleuren van deze Forever & Ever hortensia in het assortiment. Standaard wordt de plant geleverd in een 5 liter pot. Deze behoorlijke planten zorgen meteen voor een prachtig beeld in uw tuin. Daarnaast is het ook mogelijk te kiezen voor een extra groot formaat. Deze XL-planten worden gekweekt in extra grote potten en vormen al flinke pollen. Alle planten zijn potgekweekt en hele jaar door te planten. Uw bestelde planten worden binnen de aangegeven levertijd thuisbezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst.

Forever & Ever hortensia

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.