Hosta 'Honeybells'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Hartlelie
Bloeitijd: Juli - Augustus
Bloemkleur: Wit/paars
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 50 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Beschrijving

Hosta 'Honeybells' of Hartlelie - Informatie:

Hartlelies of Hosta's behoren tot één van de meest sterke vaste planten. De Hosta is daarom een populaire vaste plant. Er zijn oneindig veel varianten van de Hartlelie met diverse bladkleuren. Deze variant, de 'Honeybells' heeft lichtgroen, golvend blad rondom de bloemstengels. De bloemstengels verschijnen rond juli.

 

Standplaats:

De 'Honeybells' gedijt het beste op een plek in de zon tot schaduw standplaats in goede tuingrond. Gebruik daarom ook aanplantgrond bij het aanplanten.

 

Snoei en onderhoud:

Als de bloemen uitgebloeid zijn, dan kunt u de overgebleven (lelijk geworden) bloemstengels wegknippen. In de winter sterft Hosta 'Honeybells' af, u kunt het verwelkte blad in de winter bij de plant weghalen. Het voorjaar erop schiet de tuinplant weer fris uit. Hartlelie is d.m.v. scheuren heel gemakkelijk te vermeerderen en verjongen. De Hosta 'Honeybells' | Hartlelie koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.