» Carex oshimensis 'Everest'

Carex oshimensis 'Everest'

Product informatie

Nederlandse naam: Japanse zegge
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen - wit
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 30 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 17 cm
Door ons geleverde hoogte: 15/20 cm

Carex oshimensis 'Everest' of Zegge - Informatie:

Carex is een omvangrijke groep grassen en wordt in het Nederlands ook wel Zegge genoemd. Carex oshimensis ‘Everest’ is een variant met overhangend, groengekleurd blad met witte randen in sterke, compacte pollen, waaruit in het voorjaar minder opvallende, bruine bloemen groeien. Deze tuinplant staat mooi als vakbeplanting in borders, maar voldoet ook uitstekend als solitair bv. in potten op het balkon of terras. Zegge is een winterharde, groenblijvende tuinplant, met een voorkeur voor een standplaats in de zon of halfschaduw in een voedselrijke, vochtige, waterdoorlatende bodem. Carex oshimensis 'Everest' is goed te combineren met winterviolen, heideplanten en diverse soorten Heuchera. Verjong Zegge in het voorjaar door oude en verdroogde bladeren te verwijderen en geef zo de nieuwe scheuten meer licht en ruimte.

Carex oshimensis 'Everest' is een groenblijvende tuinplant. Deze Zegge wordt uiteindelijk ongeveer 30 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw.
De Carex oshimensis 'Everest' | Japanse zegge koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.