Magnolia stellata - XL+

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Stermagnolia
Bloeitijd: Maart - April
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 200 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 45 cm
Door ons geleverde hoogte: 120/140 cm
Beschrijving

Magnolia stellata of Beverboom - Informatie:
De Magnolia stellata - XL+ is met zijn witte, stervormige bloemen in maart-april een zeer opvallende tuinplant en wordt daarom vaak als solitair toegepast. Door zijn compacte, struikachtige vorm en langzame groei is de Beverboom ook geschikt voor de wat kleinere tuinen. De bijnaam Tulpenboom dankt de plant aan de de bloemen die dezelfde vorm hebben als het bekende bolgewas.

 

Standplaats:

Plaats de Magnolia stellata - XL+ op een beschutte plek in de zon of halfschaduw. De plant stelt weinig eisen aan de bodem, maar geeft de voorkeur aan humusrijke, waterdoorlatende grond.

 

Onderhoud en snoei:

Een volwassen boom wordt 200 tot 250 cm hoog; snoeien alleen als het echt noodzakelijk is. De leveringshoogte bedraagt 125 tot 150cm. Strooi af en toe een handje koemestkorrels rond de voet van deze tuinplant. 

Voor alle grote planten in de XL+ serie klik hier De Magnolia stellata - XL+ | Stermagnolia koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.