» Hydrangea quercifolia 'Harmony'

Hydrangea quercifolia 'Harmony'

Product informatie

Nederlandse naam: Eikenbladhortensia
Bloeitijd: Juni - September
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 120 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 20 cm

Hydrangea quercifolia 'Harmony' of Eikenbladhortensia - Informatie:
Deze Eikenbladhortensia krijgt bolvormige bloemen in plaats van pluimbloemen. De bloemen verkleuren van groen in juni, naar wit in de zomer, naar licht roze in het najaar. Daarnaast verkleurt het groene blad in het najaar opvallend mooi paarsrood. In de winter valt het blad af. Met een aantal bij elkaar in een ruime border is de Hydrangea quercifolia 'Harmony' een echte blikvanger. Solitair aanplanten kan natuurlijk ook en zelfs in een pot voor het terras of balkon is deze tuinplant geschikt. Zorg voor een goed doorlaatbare, vochthoudende bodem. Snoei de Hydrangea quercifolia 'Harmony'  liever niet. De bloemknoppen voor het nieuwe seizoen vormen zich namelijk aan de steel onder de oude bloemen. Knip alleen oude of slechte takken tot de grond af.


Hydrangea quercifolia 'Harmony' is een bladverliezende tuinplant. Deze Eikenbladhortensia bloeit van juni t/m september met witte bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 120 cm hoog en staat bij voorkeur in de halfschaduw - schaduw.

* Herfstverkleuring informatie:

Het blad van deze plant verkleurt in het najaar. De kleuren op de foto geven een indicatie van deze verkleuring. De exacte verkleuring is afhankelijk van de standplaats en het weer en kan per jaar verschillen. Het is dus niet zeker of u de verkleuring zoals deze gefotografeerd is, ook terugziet in uw tuin. Aan de kleuren die op deze foto zichtbaar zijn, kunnen geen rechten worden ontleent.

 De Hydrangea quercifolia 'Harmony' | Eikenbladhortensia koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.