Menu
Geen producten gevonden

»

Ilex crenata 'Golden Gem'

Product informatie

Nederlandse naam: Japanse hulst
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Geel
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 40 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 17 cm

Ilex crenata 'Golden Gem' of Japanse hulst - Informatie:

De Ilex crenata 'Golden Gem' is een groenblijvende, lage heester. De Ilex 'Golden Gem' groeit eerder breed dan hoog uit. De bladeren aan de bovenzijde van de takken hebben een opvallend goudgele kleur als zij in de herfst tenminste voldoende zon krijgen, anders blijft de groengele kleur overheersen. Deze Japanse hulst combineert daardoor mooi met groenbladige tuinplanten. De tuinplant is een langzame groeier, komt oorspronkelijk uit Japan en Korea en wordt dan ook vaak gebruikt in Japanse tuinen, als solitair in de border en in bloembakken, maar is ook geschikt voor vakbeplanting. Laat zich goed snoeien. Crenata verwijst naar getand blad, maar dat is in deze hulstvariëteit nauwelijks te zien; ook de rode besjes ontbreken. 

Ilex crenata 'Golden Gem' is een groenblijvende tuinplant. Deze Japanse hulst wordt uiteindelijk ongeveer 40 cm hoog en kan zowel in de zon als in de schaduw staan. 



De Ilex crenata 'Golden Gem' | Japanse hulst koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.