Juniperus media 'Pfitzeriana Aurea' - bonsai - Excellent

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Jeneverbes
Bloeitijd: N.v.t.
Bloemkleur: N.v.t.
Bladkleur: Geel/groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80/90 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 30 cm
Door ons geleverde hoogte: 80/+ cm
Beschrijving

Juniperus media 'Pfitzeriana Aurea' of Jeneverbes - Informatie
Juniperus media 'Pfitzeriana Aurea' - bonsai is een decoratieve kweekvorm die door een bepaalde techniek de bonsai-vorm heeft gekregen. Genetisch gezien is de tuinplant identiek aan de natuurlijke plant. De hoogte van deze Jeneverbes bonsai is 80-90 cm en daarom heel geschikt voor de kleine ruimte. De bonsai kan in een sierpot geplant worden, maar zeker ook in de volle grond. De tuinplant is groenblijvend. Het blad heeft een geelgroene kleur.

 

Snoei en onderhoud:

Geef Juniperus media 'Pfitzeriana Aurea' - bonsai een plek in de zon of halfschaduw, zorg dat de aarde (in de pot) goed doorlaatbaar is en niet te nat wordt. de De plant in de pot moet in de winter beschermd worden tegen vorst. De verzorging en het snoeien van bonsai-boompjes wijkt af van die van de normale tuinplant en is heel speciaal. Op internet kunt u veel informatie over bonsai-snoei vinden. De leveringshoogte bedraagt ongeveer 80 cm.

 

 De Juniperus media 'Pfitzeriana Aurea' - bonsai - Excellent | Jeneverbes koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.