» Juniperus scopulorum 'Blue Arrow' 080/90

Juniperus scopulorum 'Blue Arrow' 080/90

Product informatie

Nederlandse naam: Jeneverbes
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Grijs/blauw
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 200 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 24 cm
Door ons geleverde hoogte: 80/90 cm

Juniperus scopulorum 'Blue Arrow' of Jeneverbes - Informatie:

De Juniperus scopulorum 'Blue Arrow' is een smal opgaande Jeneverbes. Hij blijft ook na jaren smal.  De grijsgroen-blauwe bladeren zijn schubachtig. De bloei valt niet op; kleine witte of gele bloemetjes, waar later besachtige paarsblauwe vruchtjes uit voort kunnen komen. Deze groenblijvende tuinplant staat mooi in de border, in een heidetuin, rotstuin of mediterrane tuin.  Als solitair of in een klein groepje van drie planten bij elkaar; geeft een mooi effect. Als haagplant of in een kuip op het terras of balkon is ook mogelijk. Goed winterhard en daarom te gebruiken als alternatief voor een cipres. Zet deze tuinplant bij voorkeur op een (half)zonnige standplaats in een goed doorlaatbare, niet te natte en niet te vruchtbare tuingrond. De Jeneverbes verdraagt zeewind en luchtvervuiling. Er is weinig onderhoud aan de Jeneverbes. Om hem het smalst te houden, snoeit u hem elk jaar na de vorst wat terug in model. Strooi, indien nodig wat kalk rond de voet van deze tuinplant.

Juniperus scopulorum 'Blue Arrow' is een groenblijvende tuinplant. Deze Jeneverbes wordt uiteindelijk ongeveer 200 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw.

 

 De Juniperus scopulorum 'Blue Arrow' 080/90 | Jeneverbes koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.