» Larix kaempferi 'Blue Dwarf' - 40 cm stam

Larix kaempferi 'Blue Dwarf' - 40 cm stam

Product informatie

Nederlandse naam: Japanse lork
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Blauw/grijs
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 120 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 23 cm
Geleverde stam hoogte: 40/50 cm

Larix kaempferi 'Blue Dwarf' of Japanse lork - Informatie
Larix kaempferi 'Blue Dwarf' - 40 cm stam is een geënt boompje. De vorm van de Japanse lork verandert daardoor, maar de eigenschappen van de oorspronkelijke tuinplant blijven hetzelfde.
Hij is winterhard. De compacte groeiwijze van de bol zorgt voor een mooi beeld. De blauwgrijze naalden verkleuren in de herfst naar goudgeel en vallen in de winter af. In het voorjaar komen er soms kleine paarsrode katjes aan de tuinplant. Het is een sterk boompje, dat van oorsprong langzaam groeit. De Japanse lork - 40 cm stam kan, met zijn lengte van 90 cm, prima in een pot op terras of balkon staan.

 

Snoei en onderhoud:

Zet Larix kaempferi 'Blue Dwarf' - 40 cm stam in de zon of halfschaduw in een goed doorlaatbare, vochthoudende, lichtzure grond. Voeg wat turf toe bij het aanplanten. Snoei alleen dode takjes weg. De leveringshoogte bedraagt 40 tot 50 cm.

 

* Herfstverkleuring informatie:

Het blad van deze plant verkleurt in het najaar. De kleuren op de foto geven een indicatie van deze verkleuring. De exacte verkleuring is afhankelijk van de standplaats en het weer en kan per jaar verschillen. Het is dus niet zeker of u de verkleuring zoals deze gefotografeerd is, ook terugziet in uw tuin. Aan de kleuren die op deze foto zichtbaar zijn, kunnen geen rechten worden ontleent.

 De Larix kaempferi 'Blue Dwarf' - 40 cm stam | Japanse lork koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.