Lavatera 'Blushing Bride'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Struikmalva
Bloeitijd: Juni -September
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 140 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 17 cm
Beschrijving

Lavatera 'Blushing Bride' of Struikmalva

Lavatera 'Blushing Bride' is een geschikte zomerbloeier voor de iets grotere tuinen. In één seizoen groeit hij uit tot een weelderige bos met mooie, lichtroze bloemen met een donkerder hart, die een mooi contrast vormen met de grijsgroene bladeren. De Struikmalva kan als solitair worden aangeplant;  vanwege de hoogte is een plek iets verder naar achter aan te bevelen. De tuinplant verliest in de herfst zijn bladeren en is matig winterhard.

 

Standplaats Lavatera 'Blushing Bride'

Lavatera 'Blushing Bride' staat het liefst op een warme, zonnige, beschutte plaats in een niet te natte, humusrijke bodem in een bij voorkeur kalkhoudende grondsoort.

 

Lavatera 'Blushing Bride' snoeien en onderhouden

De Struikmalva heeft in de winter wel bescherming nodig tegen de vorst. Leg een dikke laag afgevallen bladeren of een oude deken rond de plantvoet. Laat de stengels tot de lente aan de tuinplant staan; ook zij geven nog wat extra beschutting tegen de kou.De Lavatera 'Blushing Bride' | Struikmalva koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.