Lavatera 'Candy Floss'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Struikmalva
Bloeitijd: Juni - September
Bloemkleur: (Zacht)roze - wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: nee
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 17 cm
Beschrijving

Lavatera 'Candy Floss' of Struikmalva - Informatie:

Lavatera 'Candy' Floss' bloeit erg lang, van juni - september, met trechtervormige, lichtroze bloemen, die mooi afsteken tegen de grijsgroene bladeren. Deze tuinplant wordt een stuk groter dan de 'Barnsley Baby'! De Struikmalva is in de border goed te combineren met andere planten. De tuinplant verliest in de winter zijn bladeren en is matig vorstbestendig.

 

Standplaats:

Lavatera 'Candy Floss' staat het liefst op een beschutte plaats in de zon in een lichtvochtige bodem, die kalkhoudend mag zijn.

 

Snoei en onderhoud:

Vanwege de matige vorstbestendigheid moet de Struikmalva in de winter beschermd worden door een flinke laag bladeren rond de plantvoet. Haal potplanten naar binnen op een koele, vorstvrije plaats. Knip in de lente alle takken tot ongeveer 30 cm boven de grond helemaal weg. Er vormen zich snel nieuwe scheuten.De Lavatera 'Candy Floss' | Struikmalva koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.