Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Struikmalva
Bloeitijd: Juni -September
Bloemkleur: Violet
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 15 cm
Productcode: 08T20-1212
Beschrijving

Lavatera 'Burgundy Wine' of Struikmalva

Lavatera 'Burgundy Wine' bloeit de hele lange zomer tot in de herfst met een overvloed aan violetkleurige bloemen. De bladeren zijn grijsgroen van kleur. De Struikmalva is door zijn hoogte geschikt als solitair wat achter in de border van de iets grotere tuinen. De tuinplant is matig winterhard en moet bij vorst beschermd worden.

 

Standplaats Lavatera 'Burgundy Wine'

Zet Lavatera 'Burgundy Wine' op een warme, zonnige, beschutte standplaats in niet te natte, humusrijke, bij voorkeur kalkhoudende tuingrond.

 

Lavatera 'Burgundy Wine' snoeien en onderhouden

De Struikmalva moet in de winter beschermd worden tegen de vorst door een dikke laag afgevallen bladeren rond de voet van de tuinplant te leggen. Snoei de afgestorven delen pas in de lente flink terug.Waarom Lavatera 'Burgundy Wine' kopen of Struikmalva kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Struikmalva bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Lavatera 'Burgundy Wine' aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Struikmalva en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Lavatera 'Burgundy Wine' is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Lavatera 'Burgundy Wine' op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Struikmalva dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Lavatera 'Burgundy Wine', of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.