Magnolia 'Heaven Scent' - beveerd

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Beverboom
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Roze
Geurend: Licht geurend
Bladkleur: Groen
Decoratieve vrucht: Ja (soms)
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 5 tot 10 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 32 cm
Door ons geleverde hoogte: 175/200 cm
Beschrijving

Prunus 'Heaven Scent' of Beverboom - Informatie:

Magnolia’s krijgen in het voorjaar prachtige, grote bloemen en daarom wordt deze tuinplant ook wel Tulpenboom genoemd. De Magnolia ‘Heaven Scent’ - beveerd heeft een breed opgaande vorm met zijtakken, die al onderaan de stam beginnen. In april en mei openen zich de stervormige bloemen, al voordat er bladeren zijn gegroeid. In combinatie met de licht aromatische geur die de Beverboom verspreid, is de roze bloemenzee echt iets om naar uit te kijken.

 

Standplaats:

De Tulpenboom staat het liefst op een zonnige plek in humusrijke, goed doorlatende, licht vochtige bodem in een niet te zware grond.

 

Snoei en onderhoud:

De Beverboom bloeit op het oude hout, dus snoei zo min mogelijk. Knip alleen takken af indien deze oud, beschadigd of vorm verstorend zijn. 

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Magnolia 'Heaven Scent' - beveerd | Beverboom koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.