U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Magnolia 'Susan' - halfstam | Beverboom | Tuinplantenwinkel.nl

Magnolia 'Susan' - halfstam

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Beverboom
Bloeitijd: April - Juni
Bloemkleur: Donkerroze
Geurend: Licht geurend
Decoratieve vrucht: Nee
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 300 cm
Door ons geleverde potmaat: Ø 32 cm
Door ons geleverde hoogte: 160/180cm
Beschrijving

Magnolia 'Susan' of Beverboom - Informatie: 

Een bijzondere variant van de Beverboom is de Magnolia ‘Susan’. De grote, langwerpige, donkerroze bloemen openen zich op de kale takken, voordat het blad is verschenen. De bloeiperiode is aanzienlijk langer dan bij andere soorten Magnolia’s. Een Magnoliaboom wordt ook wel Tulpenboom genoemd, omdat de bloemen op het bolgewas lijken. De prachtige bloei zorgt dan ook voor een prachtig aangezicht in uw tuin. Deze halfstam variant is zeer geschikt voor de wat kleinere tuin.

 

Standplaats:

De Magnolia ‘Susan’ staat het liefst in de zon of halfschduw in een lichtzure, humusrijke bodem. Gebruik bij het aanplanten tuinturf om te zorgen voor de juiste zuurtegraad.

 

Snoei en onderhoud:

Snoei de Beverboom zo min mogelijk: haal enkel na de bloei en vorstperiode oude en storende takken weg. Om de boom wat extra voeding te geven voor de bloei kunt u wat organische mest rond de voet van de plant strooien.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Magnolia 'Susan' - halfstam | Beverboom koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.