Magnolia 'Susan' - hoogstam

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Beverboom
Bloeitijd: April - Juni
Bloemkleur: Donkerroze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 350 cm
Door ons geleverde potmaat: Ø 39 cm
Beschrijving

Magnolia 'Susan' of Beverboom - Informatie:

Magnolia 'Susan' is een donkerroze, bloeiende variant van de Beverboom. Deze boom krijgt staande, langwerpige bloemen op het kale hout,  zo rond april en bloeit lang door. Vaak ziet u de Beverboom als heester en niet zoals bij dit product als boom. Deze kleinere boom is geschikt voor kleinere tuinen of smalle groenstroken. 

 

Standplaats:

U kunt deze tuinplant het beste planten op een lichte, zonnige of halfzonnige standplaats in een lichtzure, humusrijke, waterdoorlatende grond. Gebruik daarom bij het aanplanten tuinturf, deze vindt u ook op onze webshop. 

 

Snoei en onderhoud:

Magnolia 'Susan' is winterhard en bladverliezend. Snoeien is zelden nodig; alleen uitgedroogde en storende takken weghalen; doe dit na de bloei en niet zolang het vriest. Strooi in het voorjaar wat organische mest rond de voet van deze tuinplant.

Is de struik of boom eenmaal aangeslagen op zijn standplaats, dan is er weinig onderhoud meer nodig. Vroege nachtvorst kan schadelijk zijn voor de knoppen en zo de bloei van de Beverboom belemmeren. 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Magnolia 'Susan' - hoogstam | Beverboom koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.