» Magnolia 'Susan' - XL+

Magnolia 'Susan' - XL+

Product informatie

Nederlandse naam: Beverboom
Bloeitijd: April - Juni
Bloemkleur: Donkerroze
Geurend: Licht geurend
Bladkleur: Groen
Decoratieve vrucht: Nee
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 300 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 40 cm
Door ons geleverde hoogte: 125/150 cm

Magnolia 'Susan' of Beverboom - Informatie
Magnolia 'Susan' - XL+ is een extra grote, prachtige, solitaire struik. Deze struik oogt meteen als een volwassen tuinplant, die na 10 jaar 3 tot 3,50 m wordt. De Beverboom wordt ook wel 'Tulpenboom' genoemd. De bloemen van een aantal soorten magnolia's lijken daar wel op. De bloei van deze Beverboom begint in april en is langer dan bij andere variëteiten. De bloemen zijn donkerroze/lila en gaan steeds verder openstaan, in een soort waaiervorm. Na de bloei verschijnen de bladeren.

 

Standplaats:

De Magnolia 'Susan' verlangt een zonnige standplaats in goed doorlaatbare, humusrijke, lichtzure bodem. Gebruik bij het aanplanten bij voorkeur aanplantgrond en strooi later rond de voet van de plant eventueel een keer tuinturf voor het behoud van dit zurige bodemmilieu.

 

Snoei en onderhoud:

Snoeien van Magnolia 'Susan' is zelden nodig; enkel gebroken en storende takken weghalen; doe dit na de bloei, niet tijdens een vorstperiode. Strooi in het voorjaar wat organische mest rond de voet van deze tuinplant. Is de struik eenmaal aangeslagen op zijn standplaats, dan is er weinig onderhoud meer nodig. Vroege nachtvorst kan schadelijk zijn voor de bloemen van de Beverboom.  De Magnolia 'Susan' - XL+ | Beverboom koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.