Magnolia 'Susan' - XL

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Beverboom
Bloeitijd: April - Juni
Bloemkleur: Donkerroze
Geurend: Licht geurend
Bladkleur: Groen
Decoratieve vrucht: Nee
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 300 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 30 cm
Door ons geleverde hoogte: 50/70 cm
Beschrijving

Magnolia 'Susan' of Beverboom XL-serie - Informatie
De Magnolia 'Susan'- XL is een prachtige solitairstruik met grote, langwerpige, donkerroze bloemen die één voor één uit de knop komen. De bloeitijd is aanzienlijk langer dan bij andere Magnolia's. De Magnolia's worden ook wel eens 'Tulpenboom' genoemd. Dit komt omdat de bloemen van een aantal soorten wel wat weg hebben van het bekende bolgewas. Deze Beverboom is een middelgrote struik, ook geschikt voor de kleinere tuin. Een echte blikvanger!

 

Snoei en onderhoud:

In het voorjaar kunt u deze tuinplant het beste planten op een lichte, zonnige of halfzonnige standplaats in een lichtzure (turf bij aanplanten gebruiken) humusrijke, waterdoorlatende grond. Magnolia 'Susan' is winterhard en bladverliezend. Snoeien is zelden nodig; enkel gebroken en storende takken weghalen; doe dit na de bloei, niet tijdens een vorstperiode. Strooi in het voorjaar wat organische mest rond de voet van deze tuinplant.
Is de struik eenmaal aangeslagen op zijn standplaats, dan is er weinig onderhoud meer nodig. Vroege nachtvorst kan schadelijk zijn voor de bloemen van de Beverboom. Voor alle grote planten in de XL-serie klik hier De Magnolia 'Susan' - XL | Beverboom koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.