Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Beverboom
Bloeitijd: April - Juni
Bloemkleur: Donkerroze
Geurend: Licht geurend
Bladkleur: Groen
Decoratieve vrucht: Nee
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 300 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 21 cm
Productcode: 17-663
Beschrijving

Magnolia 'Susan' of Beverboom

Magnolia 'Susan' is een prachtige solitairstruik, die in april t/m juni op de kale takken bloeit met grote, langwerpige, donkerroze bloemen, die één voor één uit de knop komen. De bloeitijd is aanzienlijk langer dan bij andere Magnolia's, die ook wel eens 'Tulpenboom' genoemd worden. Dit komt omdat de bloemen van een aantal soorten wel wat weg hebben van het bekende bolgewas. De Beverboom is een middelgrote struik, ook geschikt voor de kleinere tuin. Een echte blikvanger! Magnolia 'Susan' is winterhard en bladverliezend. Vroege nachtvorst kan schadelijk zijn voor de bloemen van de Beverboom. 

 

Standplaats Magnolia 'Susan'

Magnolia 'Susan' staat het liefst op een lichte, zonnige of halfzonnige plaats in een lichtzure (turf bij aanplanten gebruiken) humusrijke, waterdoorlatende bodem.

 

Magnolia 'Susan' snoeien en onderhouden

Snoeien is zelden nodig; haal gebroken en storende takken weg. Doe dit na de bloei, niet tijdens een vorstperiode. Strooi in het voorjaar wat organische mest rond de voet van de tuinplant.Waarom Magnolia 'Susan' kopen of Beverboom kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Beverboom bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Magnolia 'Susan' aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Beverboom en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Magnolia 'Susan' is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Magnolia 'Susan' op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Beverboom dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Magnolia 'Susan', of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.