Magnolia 'Susan'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Beverboom
Bloeitijd: April - Juni
Bloemkleur: Donkerroze
Geurend: Licht geurend
Bladkleur: Groen
Decoratieve vrucht: Nee
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 300 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 21 cm
Beschrijving

Magnolia 'Susan' of Beverboom

Magnolia 'Susan' is een prachtige solitairstruik, die in april t/m juni op de kale takken bloeit met grote, langwerpige, donkerroze bloemen, die één voor één uit de knop komen. De bloeitijd is aanzienlijk langer dan bij andere Magnolia's, die ook wel eens 'Tulpenboom' genoemd worden. Dit komt omdat de bloemen van een aantal soorten wel wat weg hebben van het bekende bolgewas. De Beverboom is een middelgrote struik, ook geschikt voor de kleinere tuin. Een echte blikvanger! Magnolia 'Susan' is winterhard en bladverliezend. Vroege nachtvorst kan schadelijk zijn voor de bloemen van de Beverboom. 

 

Standplaats Magnolia 'Susan'

Magnolia 'Susan' staat het liefst op een lichte, zonnige of halfzonnige plaats in een lichtzure (turf bij aanplanten gebruiken) humusrijke, waterdoorlatende bodem.

 

Magnolia 'Susan' snoeien en onderhouden

Snoeien is zelden nodig; haal gebroken en storende takken weg. Doe dit na de bloei, niet tijdens een vorstperiode. Strooi in het voorjaar wat organische mest rond de voet van de tuinplant.De Magnolia 'Susan' | Beverboom koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.