Malus domestica 'Golden Delicious' - oude laagstam

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Handappel
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Roze - wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 50 cm
Door ons geleverde hoogte: 220/240 cm
Bestuivers: Niet zelfbestuivend, Benoni, Cox Orange Pippin, Elstar, James Grieve, Laxton Superb
Pluktijd: September - Oktober
Beschrijving

Malus domestica 'Golden Delicious' - oude laagstam of Oude appelboom - Informatie:

Deze oude laagstam appelboom geeft direct karakter aan de tuin. De boom heeft jarenlang dienst gedaan als productieboom op een echte fruitgaard. Nu kunt u genieten van deze prachtige boom die jarenlang gesnoeid en verzorgd is. Golden Delicious is een lekkere, vrij zoete handappel met geel/groene schil als deze rijp is. De bloesem in het voorjaar is roze-wit van kleur.

 

Standplaats:

Geef deze appelboom een plekje in de zon voor het beste resultaat. U kunt de boom in de tuin plaatsen, maar ook in een pot.

 

Snoei en onderhoud:

De boom is al jarenlang gesnoeid en heeft een mooie compacte vorm. Snoei de nieuwe scheuten jaarlijks terug, maar laat een deel van de takjes staan zodat hier in de jaren die volgen bloemhout kan ontstaan. Als er teveel takjes bij elkaar komen te staan kunt u een deel van de takken wegsnoeien. Dit zorgt voor een luchtigere boom wat de rijping van de appels ten goede komt.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Malus domestica 'Golden Delicious' - oude laagstam | Handappel koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.