Menu
Geen producten gevonden

» Myosotis arvensis 'Alba'

  • Myosotis arvensis 'Alba'
  • Myosotis arvensis 'Alba'
  • Myosotis arvensis 'Alba'
  • Myosotis arvensis 'Alba'
  • Myosotis arvensis 'Alba'

Myosotis arvensis 'Alba'

Product informatie

Nederlandse naam: Wit vergeet-mij-nietje
Bloeitijd: Maart - April
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: N.v.t.
Standplaats: Halfschaduw
Hoogte volgroeide plant: 25 cm
Door ons geleverde potmaat: Ø 12 cm

Myosotis arvensis 'Alba' of Vergeet-Mij-Nietje - Informatie:

Deze Myosotis is alleen verkrijgbaar op ons Planten- en bomencentrum. De periode waarbinnen wij deze plant aanbieden ligt globaal tussen eind februari en eind maart. Zie  hieronder voor meer informatie.

Dit vergeet-mij-nietje bloeit met witte in plaats van blauwe bloemen. Deze één- of tweejarige plant bieden we aan in het voorjaar als de eerste bloemen verschijnen. De bloei duurt van maart tot in mei. Het vergeet-mij-nietje kan in een pot of in de tuin geplaatst worden. Na de bloei sterft de plant af maar produceert ze ook zaden. Als u de planten in de volle grond plaatst bestaat er een kans dat de zaden kiemen in de zomer tot nieuwe planten welke in het opvolgende jaar tot bloei zullen komen. De plant kan dus worden gebruikt voor vermeerdering. De kans is echter groot dat u uit de zaden ook de vertrouwde blauw-bloemige planten krijgt.

Standplaats:

Myosotis arvensis 'Alba' staat het liefst in de halfschaduw in een humusrijke, niet te droge bodem.

 

Snoei en Onderhoud:
Geef deze plant regelmatig water en voeding voor een zo lang mogelijke bloei. U hoeft de oude bloemen niet te verwijderen. Na de bloei kunt u de plant in de grond zetten en laten afsterven. In de late zomer en herfst heeft u kans dat er uit de zaden nieuwe planten ontwikkelen. Deze zullen in het opvolgende jaar tot bloei komen.De Myosotis arvensis 'Alba' | Wit vergeet-mij-nietje koopt u betrouwbaar bij ons tuinplantencentrum.

 

 

 

Alleen in de winkel verkrijgbaar, wat betekent dit?

 

Deze plant is alleen op ons Planten en bomencentrum verkrijgbaar indien voorradig. Dit wil zeggen dat het product niet online te bestellen is. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn.

 

Meestal komt het omdat het product te kwetsbaar is voor transport. Dit geldt bijvoorbeeld voor eenjarige voorjaars- en  zomerbloeiers. Afhankelijk van het seizoen hebben wij diverse voorjaars- en zomerbloeiers in ons assortiment. Let wel op dat de getoonde planten en kleuren kunnen afwijken van ons actuele aanbod in de winkel.

 

Een product kan ook zo uniek zijn dat we u liever zelf uitnodigen om een exemplaar uit te kiezen; bijvoorbeeld een oude fruitboom.

 

Om teleurstelling te voorkomen kunt u ons altijd vooraf een e-mail sturen om te informeren naar de beschikbaarheid en voorraad. U kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan ons Planten- en bomencentrum. Ons bezoekadres:

 

Neutkens Planten- en bomencentrum
Eerselseweg 35
5511 KL Knegsel (NL)

Google Maps

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.