» Narcissus Macaron Bloss

Narcissus Macaron Bloss

Product informatie

Nederlandse naam: Gevulde narcis mix
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Wit - geel/oranje
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: September - December
Verkrijgbaar: September - December
Plantdiepte: 15 cm (onderkant bol)
Hoogte volgroeide plant: 40 cm
Plantafstand: 5-10 cm
Bolmaat (omtrek): 12/14 cm
Inhoud verpakking: 15 stuks

Narcissus Macaron Bloss of Gevulde narcis mix - Informatie:

De Narcissus Macaron Bloss is een mix van twee verschillende soorten Narcissen met dubbele bloemen. Zowel de trompet als de buitenste bloembladen zijn dubbel, waardoor ze als het ware in elkaar overlopen. De Narcissus Macaron Bloss heeft een soort met met een geel - witte bloem en een met een zalm/oranje - witte bloem.

 

Standplaats:

Narcissen staan bij voorkeur op een zonnig plekje in de border, maar juist deze Macaron Bloss komt met zijn mix van kleuren ook in een bloempot op het balkon of terras perfect tot zijn recht. Een voedzame grond zorgt voor meer bloemen en een betere verwildering. Narcissus Macaron Bloss wordt ongeveer 40 cm hoog en kan daardoor gecombineerd worden met verschillende andere vaste planten, zonder dat ze overgroeid zullen worden. Doordat de bloem van de dubbele Narcissen wat zwaarder zijn, bestaat de kans dat de bloemstengel bij harde wind kan knakken. U kunt de kans hierop verkleinen door hem zo mogelijk op een beschutte plek aan te planten.

 

Snoei en onderhoud:

Bloembollen worden in de herfst en begin van de winter aangeplant. Let op dat u de Narcissus Macaron Bloss mix tijdig bestelt, want ze zijn maar een beperkte periode leverbaar. Plantdiepte van deze bloembol is ongeveer 15 cm onder de grond. (vanaf de onderkant van de bloembol gemeten). Om de bodem voldoende voedzaam te houden, en daarmee de bloei van de Narcissus Macaron Bloss mix te stimuleren, is het aan te raden om elk voorjaar op het moment dat ze opkomen voeding te geven. Dit kan in de vorm van Culterra, koemestkorrel of Biomest. 

 

Narcissus Macaron Bloss mix komt elk jaar terug en verwildert (vermeerdert) gemakkelijk. Knip het loof voor het beste resultaat na de bloei niet direct weg, maar laat het nog een week of 6 staan. Ook als de Gevulde narcis in het gazon is aangeplant, is het belangrijk om het blad niet weg te maaien voordat het verdord is.De Narcissus Macaron Bloss | Gevulde narcis mix koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.