» Osmanthus heterophyllus 'Goshiki'

Osmanthus heterophyllus 'Goshiki'

Product informatie

Nederlandse naam: Bonte schijnhulst
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Geel-groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 13 cm

Osmanthus heterophyllus 'Goshiki' of Schijnhulst - Informatie:

De Osmanthus heterophyllus 'Goshiki' is een op vele manieren toe te passen tuinplant. Zo is hij prima bruikbaar als haagplant voor lage hagen of voor gesloten vakbeplanting, maar kan hij zeker ook gebruikt worden als solitair in de border, in de Japanse en Oosterse tuin en in een pot op het balkon of terras. Schijnhulst heeft opvallende, bijna helemaal geel uitlopende nieuwe bladeren, die na verloop van tijd steeds meer groen verkleuren. Uiteindelijk zijn de bonte wit-geel-groen gekleurde bladeren een lust voor het oog. De bloei is onopvallend; na de bloei vormen zich blauwe bessen. Geef deze tuinplant een beschutte standplaats in gefilterd zonlicht of halfschaduw, op voedselrijke, vochthoudende, goed doorlaatbare grond. Osmanthus heterophyllus 'Goshiki' heeft verder weinig zorg nodig; geef bij droog weer water als de plant in de zon staat en bescherm deze tuinplant bij strenge vorst met een deken of speciaal vliesdoek. Schijnhulst is goed te snoeien; dit kan het beste in mei/juni.

Osmanthus heterophyllus 'Goshiki' is een groenblijvende tuinplant. Deze Schijnhulst wordt uiteindelijk ongeveer 100 cm hoog en kan zowel in de zon als in de schaduw staan.De Osmanthus heterophyllus 'Goshiki' | Bonte schijnhulst koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.