» Pinus heldreichii 'Satellit' 150/175 - Excellent

Pinus heldreichii 'Satellit' 150/175 - Excellent

Product informatie

Nederlandse naam: Bosnische den
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 300 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 50 cm
Door ons geleverde hoogte: 150/175 cm

Pinus heldreichii 'Satellit' of Bosnische den - Informatie:
Met de Pinus heldreichii 'Satellit' uit de Excellent-serie heeft u direct een flinke den. De jonge Bosnische den wordt zeer zorgvuldig op vorm gekweekt. Wij leveren deze tuinplant in een pot met Ø 50 cm en een hoogte van rond de 150 cm. Deze variant is een decoratieve dwergvorm van de Bosnische den. Uiteindelijk kan deze tuinplant 300 cm worden. Deze tuinplant heeft een slanke, wat losse, kegelvormige groeiwijze. Geschikt voor de kleinere tuin of in een sierpot op het balkon of terras. De naalden hebben een heldergroene kleur en staan naar binnen gericht en blijven het hele jaar door aan de tuinplant. De schors is bijna wit.

 

Standplaats:

De Bosnische den staat het liefst in de zon of halfschaduw. Elke bodem, ook aan de kust, is geschikt. Maak de grond goed doorlaatbaar bij het aanplanten en voeg wat turf toe.

Snoei en onderhoud:

Snoeien is meestal niet nodig. Als er toch scheuten ontstaan, die buiten de natuurlijke vorm vallen, moeten die altijd weggeknipt worden. Anders bederven die de decoratieve vorm. Eventueel kunt u eenmaal per jaar de Pinus heldreichii 'Satellit' wat bij snoeien. Doe dit in de periode juni-september bij bewolkt weer.   De Pinus heldreichii 'Satellit' 150/175 - Excellent | Bosnische den koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.