Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Zwarte den
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 125 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø23cm
Door ons geleverde hoogte: 20/25 cm
Productcode: 04-2456
Beschrijving

Pinus nigra 'Nana' of Zwarte den 

Pinus Nigra 'Nana' groeit langzaam en wordt ongeveer 125 cm hoog. De tuinplant is wintergroen. De naalden hebben een groene kleur en de takken groeien verschillende kanten op. Deze kleine Zwarte den kan in elke tuin en is zeker een aanrader voor kleinere tuinen of rotstuinen; solitair tussen andere beplanting of met een aantal bij elkaar om een plantvak te vullen.

 

Standplaats Pinus nigra 'Nana'

 

Pinus nigra 'Nana' snoeien en onderhouden

Pinus nigra 'Nana' geeft de voorkeur aan een standplaats in de volle zon of halfschaduw en stelt geen specifieke eisen aan de bodem. Zorg voor een goede doorlaatbaarheid, zodat er geen water blijft staan. Voeg af en toe wat turf toe. Snoeien is niet nodig. De leveringshoogte bedraagt 20 tot 30 cm.
Waarom Pinus nigra 'Nana' kopen of Zwarte den kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Zwarte den bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Pinus nigra 'Nana' aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Zwarte den en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Pinus nigra 'Nana' is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Pinus nigra 'Nana' op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Zwarte den dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Pinus nigra 'Nana', of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.