Pinus wallichiana 'Densa' 125/150 - Excellent

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Tranenden
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen/grijs
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 50 cm
Door ons geleverde hoogte: 125/150 cm
Beschrijving

Pinus wallichiana 'Densa' of Tranenden - Informatie:
Pinus wallichiana 'Densa' uit de Excellent-serie is een een zorgvuldig op vorm gekweekt den. Het is een dwergvorm van de veel grotere Himelaya den. De Tranenden die wij leveren wordt ongeveer 3 tot 5 m hoog en is daarom als solitair geschikt voor uw tuin. Hij is slank en kegelvormig. Pinus wallichiana 'Densa' is een prachtige den, heeft een blauwgrijze uitstraling, met zijn opvallende naalden met een blauwe gloed die hangend aan de takken zitten. Aan het uiteinde van de takken vormen zich grijsgroene dennenappels (kegels) die met hars bedekt zijn. Deze den is zeer winterhard en groenblijvend.
Geef Pinus wallichiana 'Densa' een zo warm mogelijke standplaats in de zon of halfschaduw en in de luwte. Zorg voor een goed doorlaatbare bodem. 

Wanneer u over voldoende ruimte beschikt is snoeien niet nodig. Indien nodig kunt u de breedte beperken om de boom in model houden door het insnoeien van de takken op een eerstvolgende geplaatste zijtak. Snoei zo de uitlopers, die niet in de vorm passen, weg. Doe dit in de periode juni-september bij voorkeur bij bewolkt weer.

De Pinus wallichiana 'Densa' 125/150 - Excellent | Tranenden koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.