» Prunus 'Accolade' - meerstammig

Prunus 'Accolade' - meerstammig

Product informatie

Nederlandse naam: Sierkers
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Lichtroze
Geurend: Licht geurend
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 45 cm
Door ons geleverde hoogte: 200/225 cm

Prunus 'Accolade' of Sierkers - Informatie:

Prunus 'Accolade' is een meerstammige, kleinblijvende Sierkers die 3 tot 5 m hoog wordt. De boom vormt een trechtervormige kroon. Vanaf maart bloeit deze Sierkers uitbundig met witroze, geurende  bloemen aan de overhangende takken. Ook in de herfst zorgt deze Prunus 'Accolade' voor een opvallend kleurenspektakel. Het eironde, langwerpig toegespitste blad krijgt dan oranje- en roodtinten, waarna het van de boom zal vallen. De meerstammige boom wordt meestal als solitair toegepast en is een echte blikvanger voor in uw tuin.

 

Standplaats:

Sierkers staat het liefst op een zonnige of halfzonnige plaats in een licht vochtige, waterdoorlatende bodem. Niet zo geschikt voor gebieden met zeewind. 

 

Snoei en onderhoud:

Deze tuinplant hoeft niet gesnoeid te worden. Wel kunt u snoeien voor het behoud van de compacte vorm van de Sierkers. Knip dan in het voorjaar na de bloei, te lange en vormverstorende takken weg. Zet takken in de knop in een vaas; dit geeft extra kleur in huis in het vroege voorjaar! 

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Prunus 'Accolade' - meerstammig | Sierkers koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.